SERVICEPAKKE - FORPLEJNING

ÆLDRE OG OMSORG 2010

 Morgenmad:

Forskellige former for brød, ost stærk / mild, marmelade, øllebrød / havregrød, surmælksprodukter, pålæg om søndagen, kaffe / the.

Hovedret:

Består af kød, fisk eller fjerkræ. Enkelte gange serveres vegetarisk.

Biret:

Kan f. eks. bestå af suppe, mælkemad eller dessert.

Kold mad:

Består af minimum 3 slags pålæg og ost. Der kan vælges mellem rugbrød eller blødt brød. Med jævne mellemrum erstattes et hold pålæg med en lun ret.

Kage eller frugt:

Tilbydes en gang daglig til eftermiddag.

Drikkevarer:

Kaffe og the eftermiddag og aften. der er beregnet 2 glas saft, 1 glas juice og 2 glas mælk pr. dag. Beregningerne er foretaget ud fra anbefalinger i Den Nationale Kosthåndbog.

Kostpolitik tilknyttet forplejningsdelen på servicepakken:

Morgenmad - I weekend og helligdage serveres morgenbrød i form af boller eller rundstykker.

Hovedret - Der tilbydes en anden ret, hvis beboeren ikke spiser hvad menuplanen tilbyder.

Eftermiddag - Kage - der veksles mellem kage og gærbrød. En gang om uge serveres kage med flødeskum. Frugt - der veksles mellem forskellige slags frisk frugt.

Ved særlige lejligheder tilbydes der øl, vand, snaps og vin samt chokolade og slik. Der kan vælges kage efter eget ønske samt varm kakao ved fødselsdag. Der tilbydes mellemmåltider tre gange i løbet af dagen i form af drikke, frugt, kage og brød. Der tilbydes kræsekost i perioder efter behov. Der tilbydes energitæt kost og drikke til småtspisende. 

Ved fravalg af hele eller dele af forplejningsdelen.

Fravalg til efterfølgende dags måltider, skal ske inden kl. 12.00 til plejepersonalet.

Fravalg hele pakken:

Fravalg af morgenmad:

Fravalg af hovedret:

Fravalg af biret:

Fravalg af kold mad:

Fravalg ag kage / frugt:

 Fravalg af drikkevarer:

Der tilbydes ikke drikkevarer ved særlige lejligheder til beboere der har fravalgt drikkevarer. Mellemmåltider tilbydes kun til beboere der er tilmeldt hovedret og kold mad.